Tandem Financial

Pavle Bašić

Sa sedištem u Novom Sadu, Pavle Bašić se već 25 godina intenzivno bavi privatnim preduzetništvom i uspešno vodi svoj biznis. Pavle Bašić obezbeđuje konsultantske usluge u oblasti finansija, investirajući i u projekte koje smatra interesantnim i pažnje vrednim. Vodi nekoliko kompanija, a specijalnost su mu finansijski konsalting, trgovina hartijama od vrednosti, brokersko posredovanje na berzi akcija i u sferi osiguranja, upravljajući takođe i firmama iz oblasti IT-a i logistike. Osim toga poseduje značajno iskustvo u finansiranju i upravljanju projektima izgradnje infrastrukture.

Pavle Bašić je osnivač i viši konsultant u brokersko-dilerskoj kompaniji Tandem Financial. Bavi se hartijama od vrednosti i pružanjem savetodavnih usluga iz oblasti finansija. Ova firma je specijalizovana za krizni menadžment, restrukturiranje korporacija i finansiranje start-up projekata: sa sedištem u Novom Sadu, Tandem Financial aktivno učestvuje u trgovanju hartijama od vrednosti na berzi srpske prestonice, Beograda, baš kao i pružanjem korporativno-agencijskih i savetodavnih usluga u oblasti finansija i investicija. Tandem Financial uspešno se bavi privatizacionim konsaltingom, kompanijskim spajanjem i akvizicijama, uključujući tu, pre svega, poslovne aktivnosti kako na domaćem tako i na inostranom tržištu hartija od vrednosti i kapitala.

Radeći i upravljajući firmom Tandem Financial, Pavle Bašić je uspostavio veoma blisku komunikaciju sa svim relevantnim zvaničnim institucijama koje regulišu finansijska tržišta u Srbiji i u zemljama od interesa, pre svega u Evropskoj Uniji, Ruskoj Federaciji i u Narodnoj Republici Kini. U poslednje vreme se veoma intenzivno bavi privlačenjem direktnih investicija iz ovih zemalja u Republiku Srbiju i zemlje regiona. Fokusirajući se na potrebe klijenata, Tandem Financial objedinjuje i koordinira zajedničke napore vrhunskih stručnjaka iz pojedinih oblasti prava, finansija i marketinga, privrede i poljoprivrede. Pavle Bašić, zajedno sa svojim timom specijalizovanih kadrova, poseduje najsavremenije tehnologije kao i neiscrpnu posvećenost radu isključivo po etičkim kodeksima, uvek obezbeđujući svojim klijentima visoki kvalitet usluga i uspeh u realizaciji ciljeva.

Stvar koja mu je, kao iskusnom i renomiranom preduzetniku u svojoj branši najomiljenija, jeste raznolikost poslova kojima se bavi. Pokretanje čitavog spektra uspešnih preduzeća i profesionalni angažman u velkom broju međunarodnih projekata pružili su mu obilje prilika za upoznavanje interesantnih i uticajnih ličnosti, kako na lokalnom tako i na globalnom nivou – ovo iskustvo mu je, ujedno, omogućilo i da u svom poslu osnaži i poboljša ne samo svoje već, pre svega, performanse svojih klijenata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s