Stvarno stvarna stvar

Sci-fi art, Simon Stålenhag (simonstalenhag.se)

Da NLO ne postoji, trebalo bi ga izmisliti. Ali  – on naprosto postoji, i stoga ga, na sreću, više ne treba izmišljati. A jedna spektakularna, zabavna i ujedno “smrtno ozbiljna” vest je tokom prošlog vikenda obišla svet.

Simon Stålenhag

Mičio Kaku, profesor teorijske fizike na Njujorškom gradskom koledžu kaže da je “teret dokazivanja da NLO-i ne postoje sada prebačen na američku vladu, kao i na najveće svetske zemlje, “kojima sada nedostaju dokazi da NLO-i ne postoje”.

U duhovitom ali realnom obrtu, Kaku je izjavio da je sada potrebno da države dokazuju nepostojanje NLO-a i inteligencije koja ovu tehnologiju opslužuje. On je kazao da se orkestrirano, sa više strana sveta, već neko vreme puštaju informacije o postojanju vanzemaljske tehnologije [Neidentifikovani leteći sistemi – “Unidentified Aerial Systems” (UAS), tu su i atipična leteća vozila “Anomalous Aerial Vehicles” (AAV), neidentifikovani vazdušni fenomeni – Unidentified Aerial Phenomenas (UAP), i, naravno, dobri stari neidentifikovani leteći objekti – Unidentified Flying Objects (UFO)]

Simon Stålenhag

Američka mornarica je prekjuče priznala da je nekoliko NLO video-zapisa “autentično” i da su na njima pojave tj. fenomeni koje trenutno ne mogu objasniti; evo i osvrta Mičija Kakua, profesora teorijske fizike i autora bestselera „Budućnost ljudskog roda“ (Future of Humanity), u kojem izražava nadu da će do kraja ovog stoleća čovek konačno uspeti da uspostavi kontakt s “nekom vrstom vanzemaljske inteligencije”.

Simon Stålenhag (simonstalenhag.se)

On je dodao da prisustvujemo “prekretnici” u shvatanju onoga što je na našoj planeti već odavno prisutno, kao i da sve strane – bilo da je reč o zapadu, Sjedinjenim Državama, Kini ili Rusiji – rade na primeni i usavršavanju hiper-soničnih letelica, za koja su saznanja dobili “od izvora koji nije zemaljski”.

Simon Stålenhag

On kaže da su “vojne snage širom sveta već dugo vremena veoma precizno beležile podatke o ovim objektima – njihove dimenzije, brzinu i sposobnost manevrisanja, koji su barem 20 puta brži od zvuka i postižu visinu od sedam hiljada metara u tren oka”. Po Kakuu, njihovo prisustvo na Zemlji sada je nemoguće poreći, jer američke snage “i drugi faktori” poseduju fizičke dokaze o kojima sada već otvoreno govore.

Simon Stålenhag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.